Emblémázott papírtáska

Logózott papírtáskáink a legkülönbfélék lehetnek. Az egyes kategóriákban, elképzeléseinek megfelelően összeállíthatja papírtáskáját és egy gombnyomással ajánlatot kérhet.

  • Ha az ár a döntő tényező az Önnek megfelelő papírtáskát a „gazdaságos” kategóriában találja.
  • „Standard” papírtáskáink a népszerű sodrottfüles kivitelben flexo vagy szita technológiával kerülnek nyomtatásra.
  • Ha azonban Ön prémium, vagy luxus kivitelben gondolkozik, arra is van megoldás. Ezeknél a termékeknél az alapanyag kraft papír vagy műnyomó, melyre különböző technológiákkal (UV lakk, dombornyomás, aranyozás) jelenítjük meg cége emblémáját. Rendelheti zsinórfüllel, vagy szaténszalag füllel is.

Válasszon igényei szerint és küldje el ajánlatkérését!

Gazdaságos papírtáskák

Gazdaságos papírtáskák

Szalagfüles barna vagy fehér nátron papírból készült papírtáskák, kedvező áron. Egyedi árajánlat alapján, szita vagy flexo emblémázással.

Standard papírtáskák

Standard papírtáskák

Barna, fehér vagy színes nátron alapanyagból, sodrottfüles kivitelben készült papírtáskák egyedi árajánlat alapján, szita vagy flexo emblémázással.

Prémium papírtáskák

Prémium papírtáskák

Kiváló minőségű, talp- és fülkarton erősítéssel ellátott kraft alapanyagú papírtáskák, választható színű zsinór- és szaténszalag füllel. Prémium papírtáskáinkat szita emblémázással vagy ofszet nyomtatással tesszük egyedivé.

Exkluzív papírtáskák

Exkluzív papírtáskák

Luxus kivitelű, többségében műnyomó alapanyagú, fényes- vagy matt fóliával ellátott, ofszet nyomtatású papírtáskákat ajánlunk annak, akinek kiemelten fontos a magas minőség és az elegancia.