Rólunk

2021. május. 1-től az R+C Zrt. papírtáska gyártás üzemeltetését, és ezen termékek értékesítését a Brand & Logó Kft. végzi a Cardex Európa Kft. 100%-os leányvállalataként.

Az R + C Zrt. Papírtáska üzletága hazánk, Magyarország piacvezető társasága a papíralapú hordtáskák forgalmazásában. Jogelődünk az 5K Kft. megvásárlása révén közel 30 éves múlttal és nagy gyakorlattal rendelkezünk papírtáska értékesítésben.

Az országban egyedülálló, kb. 160-170 ezer darabos raktárkészlettel rendelkezünk, melyben megtalálhatóak a papír szalagfüles, sodrottfüles és zsinórfüles papírtáskák különböző méretekben és színekben.

Rólunk Papírtáska

A készleten lévő papírtáskákat rövid határidővel saját szitaműhelyünkben tudjuk emblémázni kis mennyiségben is.

Egyedi igények megvalósításában szintén partnerek vagyunk a grafikai tervezéstől a kivitelezésig, házhozszállításig. Segítséget nyújtunk a papíralapanyag és partnereink üzleti megjelenéséhez leginkább illő reklámhordozó kiválasztásában.

Ügyfeleink gyors kiszolgálásában segítséget nyújt legújabb beruházásunk során beüzemelt saját gyártósorunk, mellyel akár nagy sorozatszámú kiváló minőségű papírtáskát tudunk előállítani rendkívül gazdaságos módon.

Rólunk Papírtáska Machine

Bármilyen ötlete, vagy kérdése merül fel lépjen kapcsolatba tapasztalt értékesítési csapatunkkal, akik kreatív ötletekkel, felkészülten állnak rendelkezésükre hétköznapokon 8.00 és 16.00 óra között.Hitvallásunk

Hisszük azt, hogy még a legkisebb kereskedelmi üzlet is létrehozhat egy erős márkát, melyhez egy olyan reklám és információ hordozó felületet kínálunk, ami felismerhetővé teszi azt, bármilyen üzletágról legyen is szó. Napjainkban a papírtáskáknak saját karakterük van. Akár kézben, akár vállon hordjuk őket mindennapi megjelenésünk elegáns tartozékai lehetnek, nem utolsó sorban vállalkozásunk promóciós üzeneteit hordozhatják.

Rólunk Papírtáska Árazás

Egyedi tervezéssel és professzionális nyomtatással, megfelelő hirdetési eszközt teremthet, hiszen mozgó hirdetőtáblaként funkcionálnak az elkészített papírtáskák. A papírtáskákat fényes illetőleg matt fóliázással, dombornyomással, vagy akár UV lakkozással, igazán egyedivé és exkluzívvá tehetjük. A hagyományos fül kialakítás mellett lehetőség van különböző szalagok használatára, illetve piskótafüles kivitelű papírtáskák gyártására.

Rólunk Ritz-Carlton

A legújabb környezetvédelmi direktívák csökkentik a műanyag csomagoló termékek kiskereskedelmi használatát. Mi is kiállunk a környezetvédelem mellett, emiatt 100%-ban újrahasznosított alapanyagot is használunk. Jó minőségű papírtáskáinkkal többszöri használatra ösztönözzük vásárlóinkat.

A papír a legrégebbi csomagoló eszköz, tervezési és nyomtatási alapanyag. Egy egész iparág foglalkozik a papírtáskákkal kapcsolatos legújabb trendekkel, kutatási elvekkel és az újrahasznosítás lehetőségeivel. Csapatunk folyamatosan frissíti felkészültségét, annak érdekében, hogy minél szélesebb körű tájékoztatást tudjon adni Ügyfeleinek.

Erősségeink

  • Ikon óriási raktárkészletóriási raktárkészlet
  • Ikon rugalmasságrugalmasság
  • Ikon gyorsasággyorsaság
  • Ikon megbízhatóságmegbízhatóság
  • Ikon precizitásprecizitás